GRATIS JE TEKST CHECKEN?

Klik hier

Voorbeelden van websites, nieuwsbrieven, blogs en sociale media


Website advocaat

mr. Roxy de Weijer runt een toegankelijk advocatenkantoor, maar vond dat in de teksten op haar website onvoldoende tot uiting komen. Na de make-over van hansfontijn TEKST voelt haar website “alsof ik hem zelf geschreven heb”.

WEBSITE  CONTACT


Website metaalbewerker

De metaalbewerkers van Van Nobelen uit Delft waren toe aan een moderne uitstraling van het bedrijf. hansfontijn TEKST zorgde voor  frisse teksten op de website.

WEBSITE  CONTACT


Startpagina ICT-bedrijf

Ook als je maar een deel van je website herschreven wilt hebben, ben je bij hansfontijn TEKST aan het goede adres. De ICT-specialisten van NSO wilden op hun startpagina boeiende, pakkende teksten die potentiële klanten langer vasthielden.

PAGINA  CONTACT


Website schadehersteller

Autoschade Harteveld was over de techniek achter zijn website dik tevreden. Over de vormgeving ook. Maar de tekst gaf niet goed weer, waar het bedrijf voor stond. Nu wel.

WEBSITE  CONTACT


Blog over burn-out

Blogs zijn korte verhalen die doorgaans uit 4 blokjes tekst bestaan en een kop en een staart hebben. Ze hebben vaak een missie, soms met een figuurlijke knipoog. Wie regelmatig blogs over een vakgebied publiceert, wordt door zoekmachines steeds meer als expert beschouwd en stijgt in de zoekresultaten op internet.
Deze blog gaat over burn-out.

BLOG  CONTACT


Financiële blog

Financieel adviseur FinMyLife vroeg om een blog die de dienstverlening van het bedrijf goed typeerde. Een knipoog was toegestaan. En zo legde hansfontijn TEKST het verband met de sportieve instelling van de eigenaar.

BLOG  CONTACT