GRATIS JE TEKST LATEN BEOORDELEN?

Klik hier

Blog, column, toespraak, kort verhaal


Blogs

Blogs zijn korte verhalen die doorgaans uit 4 blokjes tekst bestaan en een kop en een staart hebben. Je komt er vaak een boodschap in tegen, soms met een figuurlijke knipoog. Wie regelmatig blogs over een vakgebied publiceert, wordt door zoekmachines steeds meer als expert beschouwd en stijgt in de zoekresultaten op internet.

LAAT BLOG ZIEN


Speech

De toespraken die hansfontijn TEKST schreef, waren niet bedoeld voor brede publicatie. U zult hier dan ook geen voorbeelden aantreffen. Overweegt u mij een speech te laten schrijven, dan kunt u wel inzage krijgen.


Kort verhaal

Kleine en grote bedrijven hebben rond de laatste eeuwwisseling ontdekt, dat zij met verhalen hun missie, geschiedenis en cultuur goed voor het voetlicht kunnen brengen. Want verhalen zijn spannend en onderhoudend en worden graag gelezen.

Zulke verhalen kunnen kort zijn – een paar alinea’s, over één onderwerp – en wat langer, als bijvoorbeeld de geschiedenis of de missie van het bedrijf centraal in het verhaal staat. Als u op de knop drukt, leest u een kort verhaal. Met een glimlach.

LAAT VERHAAL ZIEN

Call Now Button