GRATIS JE TEKST LATEN CHECKEN?

Klik hier

Internettoepassingen, nieuwsbrief, folder, persbericht

Communiceren via social media heeft zich razendsnel ontwikkeld. Je ziet dat aan de techniek, de vormgeving én de tekst. Lappen tekst en lange zinnen  worden genadeloos afgestraft: binnen 10 seconden is uw bezoeker verdwenen. Je content moet beknopt, intuïtief en to the point zijn. En als je snel gevonden wilt worden – wie wil dat niet? –, moeten je teksten goed afgestemd zijn op de zoekmachines op het internet. hansfontijn TEKST kan dat voor jou verzorgen.


Let op je doelgroep

Wat voor internettekst geldt, gaat ook op voor de vertrouwde folder en het persbericht. Wil je zeker weten dat ze gelezen worden, maak ze dan beknopt en laat ze aansluiten bij je doelgroep:

  • Een folder moet interessant zijn voor de markt die je op het oog hebt. Opmaak en tekst moeten daarbij aansluiten. Persberichten moeten aan bepaalde eisen voldoen, anders verdwijnen ze bij de redacties in de prullenbak.
  • Verspreid je folder of persbericht alleen via kanalen waar je doelgroep zit; de rest is verspilling. Niet bij winkels leggen waar je klanten zelden komen, bijvoorbeeld. En vooraf goed uitzoeken, voor welke redacties een persbericht interessant is.

Voor een impressie van de websites, nieuwsbrieven, folders en persberichten van hansfontijn TEKST klik je op de knop hieronder. Of neem direct contact op.

VOORBEELDEN CONTACT