GRATIS JE TEKST LATEN BEOORDELEN?

Klik hier

Online tekst, nieuwsbrief, folder, persbericht

Online teksten, nieuwsbrieven, folders en persberichten moeten leesbaar én vindbaar zijn. Zij moeten lezers activeren. hansfontijn TEKST levert zulke tekst.

Communiceren via social media heeft zich razendsnel ontwikkeld. Je ziet dat aan de techniek, de vormgeving én de tekst. De bezoeker van uw website straft lange lappen tekst en lange zinnen genadeloos af: binnen 10 seconden is hij verdwenen.
Daarom moet de content beknopt, intuïtief en to the point zijn. En als je snel gevonden wilt worden – wie wil dat niet? –, moeten teksten goed zijn afgestemd op de zoekmachines op het internet. SEO-proof heet dat in jargon. hansfontijn TEKST kan dat voor jou verzorgen.


Let op je doelgroep

Wat voor internettekst geldt, gaat ook op voor de vertrouwde folder en het persbericht. Wil je zeker weten dat ze gelezen worden, maak ze dan beknopt en laat ze aansluiten bij je doelgroep:

  • Een folder moet interessant zijn voor de markt die je op het oog hebt. Opmaak en tekst moeten daarbij aansluiten. Persberichten moeten aan bepaalde eisen voldoen, anders verdwijnen ze bij de redacties in de prullenbak.
  • Verspreid je folder of persbericht uitsluitend via kanalen waar je doelgroep zit; de rest is verspilling. Niet bij winkels leggen waar je klanten zelden komen, bijvoorbeeld. En vooraf goed uitzoeken, voor welke redacties een persbericht interessant is.

Voor een impressie van de websites, nieuwsbrieven, folders en persberichten van hansfontijn TEKST klik je op de knop hieronder. Of neem direct contact op.

VOORBEELDEN CONTACT

Call Now Button