GRATIS JE TEKST CHECKEN?

Klik hier

Schrijftrainingen

hansfontijn TEKST kan je met diverse schrijftrainingen van dienst zijn. Denk bijvoorbeeld aan het leren schrijven van een blog of het bijhouden van je website. Of korte verhalen. Of een sollicitatiebrief of cv. Schrijfsels die je nog nooit naar je zin hebt gemaakt, kunnen tijdens zo’n training ineens uit je pen vloeien.

Waarom lukt schrijven niet meteen?

Veel mensen geloven van zichzelf niet, dat ze kunnen schrijven. Zulke schrijfblokkades hebben vaak te maken met het beeld dat je in de loop der tijd van jezelf hebt gevormd en vastgezet. Ooit is bijvoorbeeld verteld, dat je geen schrijftalent hebt en sindsdien heeft dat beeld je niet meer losgelaten.

Maar met betrekkelijk simpele methoden kan ik je helpen dat beeld alsnog los te laten, zodat je schrijftalent eindelijk zijn weg naar je pen weet te vinden. Individueel of in groepsverband maakten al heel wat mensen op die manier flinke sprongen vooruit.

Wil je meer lezen over manieren om schrijven leuk te gaan vinden, pak dan eens het boek ‘Schrijven vanuit je hart’ van Natalie Goldberg.
Als je daarna aan de slag wilt, kan hansfontijn TEKST je met diverse schrijftrainingen van dienst zijn. Wil je daar meer over weten?

IK WIL CONTACT OPNEMEN