GRATIS JE TEKST CHECKEN?

Klik hier

Interview- of presentatietraining

Elke interview- of presentatietraining is bijna bij voorbaat geslaagd, als de presentator of de geïnterviewde zichzelf weet te blijven. Ongeacht de druk van een publiek of een kritische verslaggever. Maar jij moet niet alleen jezelf kunnen blijven; hansfontijn TEKST leert ook hoe je de luisteraar, kijker of journalist waar voor zijn geld geeft. Zo creëer ik win-winsituaties.

Oefenen en ervaren

Ik stel met jou allereerst het doel van je coachtraject vast. Daarna leer ik je hoe je je presentatie zo succesvol mogelijk kunt maken. We oefenen talloze interviewvragen en presentatieonderdelen. Ik laat je variaties toepassen, zodat je ervaart wat het effect is op je presentatie of interview. En uiteindelijk vinden we de stijl die naadloos bij jou past. Want wie zichzelf is, overtuigt.

Training in dagdelen

De interview- of presentatietraining bestaat uit een of meer dagdelen. Soms volstaat een dagdeel, maar vaak trekken we een dag uit of we spreken een terugkomdag af. Want door herhalen wordt presenteren of geïnterviewd worden een tweede natuur.

Met het oog op de privacy zul je op deze website geen voorbeelden tegenkomen van eerdere trainingen. Wil je meer weten en contact opnemen? Of zelf alvast aan de slag met de 7 basics van een goede presentatie?

Contact  7 basics