GRATIS JE TEKST CHECKEN?

Klik hier

Coaching

Jarenlange schrijf- en media-ervaring

hansfontijn TEKST coacht bij schrijven en presenterenWil je zelf de tekst op je website leren bijhouden? Heb je hulp nodig bij het schrijven van een boek? Wil je je pitch trainen of een vraaggesprek voorbereiden? hansfontijn TEKST coacht bij schrijven en presenteren. Met mijn jarenlange schrijf- en media-ervaring maak ik enthousiaste schrijvers en presentatoren.

Uit noodzaak of voor je plezier

Vrijwel iedereen kan pakkend en boeiend leren schrijven, of het nu voor je plezier is of omdat het moet. Daar hoef je geen professional voor te zijn.
Kostenbesparing, hobby en studie – dat zijn zomaar 3 redenen waarom mensen hansfontijn TEKST inschakelden om hun schrijfkwaliteiten te ontwikkelen. Zodoende is er nu iemand die zelf de tekst van zijn website op peil houdt. Of haar weekend vult met het schrijven van korte verhalen. Of haar scriptie heeft geschreven en de studie heeft afgerond.

Presenteren en interviewen

Het vooruitzicht van een presentatie voor bedrijf of opleiding kan een obstakel zijn. Hetzelfde geldt voor een interview met een journalist. Maar met oefenen en een handvol nuttige tips wordt de berg snel kleiner. hansfontijn TEKST kan je trainen in een overtuigende, zelfverzekerde presentatie. En in een interview waar je de regie houdt over je verhaal.


hansfontijn TEKST coacht bij schrijven en presenteren

hansfontijn TEKST coacht bij schrijven en presenteren. Ik ben je graag van dienst:

  • met diverse schrijftrainingen. Denk aan het schrijven van een blog. Het bijhouden van je website. Korte verhalen schrijven. Of een brief of cv opstellen.

Lees verder


  • met het schrijven van lastige brieven. Als jij aanhikt tegen het schrijven van een brief, een cv of ander lastig product, kan hansfontijn TEKST dat voor je opstellen alsof het jouw eigen schrijfsel is.

Lees verder


  • met het schrijven van je scriptie. Zodat je eindelijk een punt achter je opleiding kunt zetten.

Lees verder


  • met coaching en training in het houden van presentaties en het geven van interviews.

Lees verder